Møbler

Møbler

Innovation og vækst i de små og mellemstore møbelvirksomheder
Faggruppen Møbler fokuserer på at skabe innovation og vækst i de små og mellemstore møbelvirksomheder bl.a. gennem overførsel af relevant viden fra forskningsverdenen til møbelvirksomhederne. Denne opgave løses i tæt samarbejde med faggruppen Nye materialer. Der er i faggruppen et stort fokus på den nye generation af møbeldesignere, der skal bære den danske møbel- designtradition videre i en ny fortolkning, hvorfor nogle aktiviteter omhandler udstilling af afgangsprojekter, iværksætteri, mentorordninger.

Fagruppens ansvarlige

Mathilde Aggebo
Institutleder, KADK
Det Kongelige Danske Kunstakademis skoler for Arkitektur, Design og Konservering
T: +45 4170 1588
magg@kadk.dk

Om Mathilde Aggebo

Uddannet designer fra Danmarks Designskole 1993 og Master fra RUC i 2006.

Mathilde er institutleder på Kunstakademiet og står spidsen for det helt nye institut for Bygningskunst og Design, som går på tværs af arkitekt og designskolen og samler de faglige miljøer omkring byggeriets nære skala, detaljering, rum-, møbel- og tekstildesign.

Matilde har siden 1993 været partner i virksomheden aggebo & henriksen, der arbejder med at transformere tekstile værdier i moderne byggeri.

Mathilde er især optaget af at, udfordre vanetænkningen i den måde vi bor, lever og indretter os på og at skabe platforme for mødet imellem kunst, forskning og erhvervspartnere.

KONTAKT OS

Afdeling i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej
Afdeling i København
Fredericiagade 21
1310 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: